Vacatures

Als er een vacature is, dan nodigen wij je graag uit hierop te solliciteren. De eventuele vacatures staan hieronder opgesomd.

Open sollicitaties

Figulus Welzijn benoemt geen medewerkers op grond van een open sollicitatie. Wij adviseren je om regelmatig op onze website te kijken om op de hoogte te blijven van vacatures binnen Figulus Welzijn. In voorkomende gevallen kunt je dan gericht solliciteren.

Stage

Indien we stageplekken hebben, melden we deze hieronder.

Wil je leuk én betaald vakantiewerk bij Figulus Welzijn?

De Zomerschool 2019 in Aalten/Dinxperlo
Vier weken lang, vanaf 30 juli t/m 22 augustus zal de zomerschool plaatsvinden op dinsdag, woensdag en donderdagochtend. (Dus 12 uren per week) Wij streven naar drie groepen begeleid door zes vakantiewerkers in totaal.

De zomerschool is bedoeld voor de kinderen van statushouders. Tijdens deze zomerschool wordt de taalvaardigheid van de kinderen op peil gehouden.
Op een leuke, speelse manier zijn de kinderen met taal bezig. Onderdelen van het programma zijn: sport, cultuur en bezoeken aan organisaties en bedrijven in de gemeente Aalten.

Wat verwachten wij van de vakantiewerkers?
Je bent student aan de PABO of student Pedagogisch Werk, Onderwijsassistent of vergelijkbaare opleiding.

Je bent verantwoordelijk voor de opzet én uitvoering van het programma.
Ook voor de opzet van het programma krijg je 12 uren uitbetaald.
Je staat er uiteraard niet alleen voor!
Je wordt ondersteund door statushouders die reeds langere tijd in onze gemeente wonen én door vrijwilligers en medewerkers van Figulus Welzijn.
Ook de ouders van de kinderen willen wij bij het programma betrekken.
Hoe? Dat gaan we gezamenlijk verzinnen.

Aanmelden ?
Zo spoedig mogelijk via info@figulus-welzijn.nl