Sport & spel verhuur

Openingstijden

Maandag          09.00 – 16.30 uur
Vrijdag              09.00 – 12.00 uur

In het kort

Bij de sport & spel verhuur kan je tegen een kleine vergoeding goed en verantwoord sport- en spelmateriaal voor kinderen vanaf 4 jaar lenen. Iedereen kan gebruik maken van de sport en spel uitleen. Elk gezin maar ook elke instelling, bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, fysiotherapeuten, gastouders e.d. Wij hebben ook sport- en spelmateriaal voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en voor slechtziende kinderen.

Ingrid Dunnewold

Ingrid Dunnewold

i.dunnewold@figulus-welzijn.nl
0543-473993

Themakisten

Er zijn ook themakisten. Dit is een doos met materiaal en een bijbehorende map in een thema. Leuk voor een kinderfeestje of een doe activiteit voor kinderen. In de bijbehorende map staat aangegeven welke spelvormen je kunt doen en hoe je het kunt opzetten. Er zijn twee thema’s: Waterdieren en Ontdek de natuur.

Uitleg invulformulier

Wanneer u iets wilt huren kunt u contact opnemen met ons via de mail info@figulus-welzijn.nl of telefonisch via telefoonnummer 0543 – 47 39 93.

 

Vul het onderstaande formulier volledig in.
Kies de door u gewenste materialen door deze aan te vinken.
Vermeld in het bericht eventuele extra aantallen. Indien u een artikel aanvinkt, gaan we er vanuit dat het gaat om 1 artikel of 1 set.
Zodra uw lijst compleet is ingevuld, dient u akkoord te gaan met de voorwaarden.
Plaats daarna uw definitieve bestelling door op de roze knop “reserveren” te klikken.

LET OP: een bestelling is pas akkoord als we deze hebben nagekeken in de planning.
U ontvangt hierover een bevestigingsmail van ons.