Iedereen die graag vrijwilligerswerk wil doen, maar nog niet precies weet wat, is van harte welkom op de Vrijwilligersmarkt op donderdag 27 september. Een keur aan organisaties laat tussen 16.00 en 20.00 uur zien welke mogelijkheden er in de gemeente Aalten zijn om iets voor een ander te betekenen.

De Vrijwilligersmarkt is een initiatief van een breed netwerk uit Dinxperlo en Suderwick, Figulus Welzijn, de Talentverbinder Richard Jongetjes en de Aaltense Uitdaging. Onder het motto ‘Samen voor meer vrijwilligers’ biedt de markt aanbod voor zowel mensen die vrijwilliger zijn als inwoners die overwegen vrijwilligerswerk te doen en hier meer over willen weten. Voor hen en de deelnemende organisaties worden verschillende interactieve workshops georganiseerd om nieuwe ideeën op te doen en van elkaar te leren. Immers, er zijn altijd en overal meer vrijwilligers nodig.

De Vrijwilligersmarkt wordt voor het tweede jaar op rij georganiseerd. Dit jaar vindt de markt plaats in het Kulturhus aan de Terborgseweg 3 in Dinxperlo, van 16.00 tot 20.00 uur.

Organisaties en verenigingen kunnen zich nog aanmelden
Organisaties of verenigingen die vrijwilligers zoeken kunnen een kraam op de Vrijwilligersmarkt inrichten. Aanmelden kan tot 22 september bij Steffan Rexwinkel via s.rexwinkel@figulus-welzijn.nl of bij het Vrijwilligers Service Punt, Dini Veerbeek via d.veerbeek@figulus-welzijn.nl. Telefonisch aanmelden kan via Figulus Welzijn Aalten (0543) 47 39 93 of Figulus Welzijn Dinxperlo (0315) 65 52 82. Aan zowel deelname door organisaties en verenigingen als bezoek aan de Vrijwilligersmarkt zijn geen kosten verbonden. Iedereen is welkom!