Deze zomervakantie worden er weer leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van 5 t/m 12 jaar door de enthousiaste vrijwilligers van Figulus Welzijn. De activiteiten zijn voor kinderen uit Aalten en omgeving en zullen voornamelijk plaatsvinden op en rondom De Ahof en in het centrum van Aalten.

Op woensdag 18 juli komt er een enorme opblaasbare stormbaan te staan in de weide van De Ahof. Deze spectaculaire baan is het middelpunt van de eerste kinderzomeractiviteit. Naast deze stormbaan komen er een buikschuifbaan en andere leuke waterspellen. Deze dag is dus 1 groot waterspektakel.

Een week later op 25 juli kunnen 25 kinderen deelnemen aan een workshop pizza’s bakken bij een echte pizzeria. We zijn welkom bij pizzeria Efes, waar de opgegeven kinderen heerlijke zelfgemaakte pizza’s kunnen maken en eten. Omdat er maximaal 25 kinderen aan deze workshop kunnen deelnemen, moet je je hiervoor opgeven.

De laatste zomeractiviteit voor kinderen is op woensdag 1 augustus. Deze activiteit is voornamelijk in het Centrum van Aalten. Onder begeleiding gaat een groepje kinderen op pad om opdrachten uit te voeren en ondertussen is er tijd om heerlijk te smikkelen van diverse lekkernijen. Ook voor deze leuke activiteit moet je je opgeven.

Je kunt je opgeven voor deze zomeractiviteiten bij Michiel Stronks: m.stronks@figulus-welzijn.nl . De kosten variëren van € 1,- tot € 2-p.p. per activiteit. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de strippenkaart van de naschoolse activiteiten. Voor meer informatie over locatie en kosten kijk op de website www.figulus-welzijn.nl.

Naast deze activiteiten voor kinderen van 5 tot 12 jaar, zijn er deze zomer ook leuke activiteiten voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Deze activiteiten heten “ de kleine bözzels op de kinderboerderij”. Onder begeleiding van professional Eline Sloetjes en een groep vrijwilligers, kunnen de aangemelde kinderen samen met leeftijdsgenootjes in een overall de natuur ontdekken bij kinderboerderij De Ahof.

“De kleine bözzels op de kinderboerderij” activiteiten zijn op 13 juli, 27 juli, 10 augustus en 24 augustus van 14.15 uur tot 15.30 uur. Deelname kost € 1,-.
Graag vooraf aanmelden bij dekleinebozzels@gmail.com.