Jongeren

w

Jongerenwerk

 

Jongerenwerk Aalten / Dinxperlo

Mees, Yoran en Jolien zijn de drie jongerenwerkers in de gemeente Aalten.

In de gemeente Aalten hebben we twee jongerenruimtes: De Zolder in Dinxperlo en de Kelder in Aalten. Jongeren zijn hier binnen de openingstijden welkom om gezellig samen te komen! In de ruimtes kan je gamen, darten, een potje poolen, iets bakken, tafeltennissen, een spelletje doen maar ook gewoon chillen. Regelmatig worden in de jongerenruimtes (en daarbuiten!) activiteiten georganiseerd. Denk hier bij aan een voetbaltoernooi, een fifatoernooi, lasergamen, spooktocht, Hunted of een beautymiddag.

De vaste openingstijden van de jongerenruimtes:

De Zolder: iedere dinsdagmiddag 14:00 – 17:00

De Kelder: iedere donderdagmiddag 14:00 – 17:00

We zijn natuurlijk vaker in de week open en ook voor verschillende doelgroepen. Stuur ons een berichtje voor deze up-to-date openingstijden!

We vinden het belangrijk samen met jongeren de activiteiten die we organiseren te bedenken! Heb jij leuke ideeën voor een activiteit in Aalten? Of heb je een idee om Aalten nog leuker te maken? Stuur ons dan een berichtje, we denken met je mee!

Jongeren kunnen ook voor andere dingen bij ons terecht: zoek je een baantje of wil je graag vrijwilligerswerk gaan doen? Loopt het thuis of op school even niet zo lekker? Vind je het lastig om nieuwe vrienden te maken of om na schooltijd dingen te gaan doen? We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar oplossingen!